0
Domaći fudbal

Nemanja Covic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vojvodina Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ČOVIĆ NAHVALIO PARTIZAN: „Timski igra barem 50 odsto bolje od Crvene zvezde“!

Objavljeno: 23.11.21 u 10:50

Parni valjak melje sve pred sobom. 

Partizan je potpuno nadigrao Vojvodinu(4:1) u Beogradu i tako nastavio da održava prednost od šest bodova u odnosu na Crveni zvedzu, koja ima utakmicu manje.

Nemanja Čović rekao je da je Partizan dokazao da je trenutno najbolji tim u ligi i da mu najviše smeta što on i njegovi saigrači nisu imali reakciju na primljene golove.

„Partizan je bolji tim od nas. Rival se nametnuo i još jednom pokazao da kod kuće igra jako dobro, dok smo mu mi dozvolili da pravi višak, bez odgovarajuće reakcije s naše strane. Crno-beli su napadali, bukvalno nas ugurali u 16 metara, a mi smo igrali s četiri štopera u liniji, bez bekova i nismo boljem ni mogli da se nadamo… Tako je igru postavio naš trener“ – izjavio je Čović.

Kapiten Vojvodine je uporedio dva najbolja kluba u Srbiji i istakao da je Partizan bolji u timskoj igri.

„Partizan melje rivale i timski igra barem 50 odsto bolje od Crvene zvezde, koja se, pre svega, oslanja na individualni kvalitet. Nismo ni očekivali da možemo da dobijemo crno-bele“- zaključio je Čović za „Sportski žurnal“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter