1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Vojvodina v Partizan Umar Sadiq (L) scores the goal near Sinisa Sanicanin Novi Sad, 30.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BARSA IH NE ZANIMA: Almerija stavila tačku na celu priču – Španci otkrili šta će da rade sa Sadikom, ovo su loše vesti za Partizan!

Objavljeno: 23.11.21 u 21:31

Umar Sadik je proteklih dana postao glavna tema u Španiji.

Pre nekoliko dana, odjeknula je vest da bi bivši napadač Partizana Umar Sadik mogao da obuče dres giganta sa Kamp Noua, Barselone. Iako je ‘na prvu loptu’ ovo zvučalo kao nerealna opcija, sada se oglasila i Almerija, te je stavila tačku na ovu priču.

Generalni direktor španskog kluba Mohamed El Asi poručio je da se Sadik ne nalazi na transfer listi.

– Mi želimo da se izborimo za promociju u Primeru i zato sigurno nećemo prodati Sadika na zimu. Poslednjeg dana prelaznog roka smo imali sjajnu ponudu za njega od jednog španskog kluba, ali nismo hteli da ga prodamo.

Čelnici Partizana pomno prate kako se odvija situacija oko sjajnog golgetera. Ukoliko se Almerija plasira u Primeru, crno-belima sledi 3.000.000 evra, dok će na račun ‘parnog valjka’ takođe leći čak 40 odsto od narednog transfera Umara Sadika.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter