0
Evropske lige

Darko Lazovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VERONA U DRAMATIČNOJ ZAVRŠNICI DO POBEDE: Lazović pomogao da se sačuvaju tri boda!

Objavljeno: 22.11.21 u 20:57

Verona je uspela da pobedi Empoli rezultatom 2:1. 

Pretposlednju utakmicu 13. kola Serija A odigrali su Verona i Empoli. Ekipa sa severa Italije se nalazi u dobroj formi, ne znaju za poraz već pet utakmica. „Plavi“ iz Firence igraju šareno u poslednje vreme pa im „ukus“ poraza nije stran.

Tokom prvog poluvremena Empoli je imao dve izgledne prilike za postizanje gola, ali ih nije htelo. Detalj koji je promenio tok utakmice dogodio se na poluvremenu. U igru je ušao srpski reprezentativac Darko Lazović koji je samo nekoliko minuta kasnije asistirao za gol Baraka kojim je Verona došla u vođstvo.

Nije su dugo čekalo na odgovor gostiju, igrao se 67. minut kada je štoper Empolija Romanjoli  je  na odbijenu loptu i zakucao je u mrežu. Ipak, domaćini se nisu predavali pa su do pobede došli u nadoknadi vremena kada je Barak asistirao Tamezeu za pobedu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter