1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

VAŽNA VEST ZA DELIJE: Zvezda zove navijače – evo kada i gde možete da kupite kartu za Uniks!

Objavljeno: 22.11.21 u 15:35

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon dva vezana gostovanja u Španiji, vraćaju se u svoju kuću halu Aleksandar Nikolić, gde ih u 12. kolu očekuje vrlo važna utakmica sa jednim od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg takmičenja timom UNIKSa.

Utakmica je na programu u petak od 19 časova.

Ovaj meč protiv ekipe koja je u svoje redove dovela brojne igrače od koji su neki bili akteri i velikih NBA i evropskih utakmica je izuzetno važan za Crvenu zvezdu. Tim sa Malog Kalemegdana poziva sve pristalice Crvene zvezde da još jednom ispune halu “Aleksandar Nikolić” i pomognu njihovim ljubimcima, jer je potpuno jasno da sa takvom podrškom mnogo lakše mogu da dođu do željenog rezultata!

KK Crvena zvezda pustiće u utorak tačno u 10 časova u prodaju pojedinačne karte za ovu utakmicu i to po sledećim cenama:

FOTO: KK Crvena zvezda

Prodaja karata za duel sa ekipom UNIKSa biće omogućena i online (takođe sutra od 10h), a preuzimanje karata koje su kupljene tim putem biće u Zvezdinom SHOP-u u Hali A. Nikolić na dan utakmice od 14h.

0
0

1 Komentara

  1. Ma da li jednom mozete da imate 6000 navijaca a da prethodno ne pravite kampanju i da vucete ljude za rukav na utakmicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter