0
Fudbal

FOTO: Bayern Munich

ŠOKANTNA VEST ZA POLJAKE: Levandovski odbio da igra za reprezentaciju!

Objavljeno: 22.11.21 u 16:22

Iako se reprezentativna akcija završila pre nekoliko dana, još uvek traju odjeci.

Dok se u Srbiji i dalje priča o velikoj pobedi „orlova“ nad Portugalom u Lisabonu, u Poljskoj ne miruju naslovi o najboljem igraču Robertu Levandovskom.

Tamošnji mediji iznose informacije da je kapiten Poljske odbio da igra protiv Mađarske u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

U tom susretu nije u timu bilo ni Kamila Glika i Pjotra Zjelinskog koji su takođe tražili da ne igraju u rezultatski nebitnoj utakmici.

Levandovski je to negirao u kratkom saopštenju kojim se oglasio:

„Andora nije smela da se potceni i igrali su svi najbolji kako bismo pobedili i osigurali plej-of. Bio je i dogovor da drugi dobiju šansu protiv Mađarske. Odluka je uvek na selektoru ko će da igra, ali mogu da potvrdim da je neke odluke donie u konsultaciji sa mnom“, napisao je Levandovski.

Mađarska je slavila u Varšavi rezultatom 2:1 i tako Poljaci neće biti povlašćeni u žrebu za baraž za odlazak na Mundijal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter