1
Fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Cukaricki v FK Novi Pazar Beograd, 22.11.2021. foto: Starsport.rs ©

NOVI PAZAR OSTAO BEZ POBEDE ODLUKOM VAR-a: Čukarički do izjednačenja u poslednjim momentima meča! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 22.11.21 u 17:06

Čukarički je na svom terenu remizirao protiv Novog Pazara sa 1:1.

U okviru 17. kola Superlige Srbije Čukarički je dočekao na svom terenu ekipu Novog Pazara. Nema sumnje da su Brđani u ovu utakmicu ušli kao izraziti favoriti, ipak gosti su uspeli da šokiraju belo-crne.

Igrao se 41. minut kada je Bojan Čečarić šokirao sve prisutne na stadionu na Banovom brdu. Vlajković je sa nekih 30 metara uputio strahovit udarac ka golu Brđana, lopta se od prečke odbila na glavu Čečerića koji je bez većih problema matirao Micovića.

Ofanzivac Novog Pazara je na ovaj način postigao svoj treći gol u ovoj sezoni Superlige Srbije.

Drugo poluvreme je obilovalo prilikama Čukaričkog, ali „Brđani“ nisu uspeli da nađu put do gola Nikole Vujanca koji je odlično branio tokom celog meča. A onda u samoj završnici meča defanzivac Pazara Filip Plavšić pravi faul za najstožu kaznu. Sporna situacija desila se prilikom napada domaćeg tima kada je lopta udarila Pavišića u ruku i sudija je pokazao na belu tačku a rezervista Stefan Čolović postiže pogodak vredan boda.

Čukarički se nalazi na trećem mestu Superlige sa 28 bodova, dok je Novi Pazar poslednji sa 12 bodova i sledi im borba za opstanak.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Cukaricki v FK Novi Pazar
Beograd, 22.11.2021.
foto: Starsport.rs ©

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter