0
Košarka

Nemanja Nedovic Evroliga, Euroleague, Crvena Zvezda - Panathinaikos 30.12.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NEMANJA NEDOVIĆ REŠIO VELIKI GRČKI DERBI: Trojka u padu sa čak 8 metara donosi slavlje Panatinaikosu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.21 u 21:59

Prelomio je utakmicu.

Košarkaši Panatinaikosa su u prvom velikom derbiju Grčke savladali Olimpijakos rezultatom 81:76 i to u Pireju. Jedan od najzaslužnijih za ovaj trijumf bio je Nemanja Nedović koji je postigao 24 poena. od čega 4 trojke.

O jednoj trojci srpskog reprezentativca ljubitelji košarke će dugo pričati. Na manje od 2 minuta do kraja, Panatinaikos je vodio 72:72, a Nedović je odlučio da uzme stvari u svoje ruke. Nakon par drbilniga u mestu, košarkaš Panatinaikosa je odlučio da šutne sa oko 8 metara, tom prilikom igrač Olimpijakosa ga je i oborio na zemlju, ali je Nedović bio precizan.

Upravo je Srbin bio najefikasniji akter utakmice. Na drugoj strani, istakli su se Vezenkov sa 19 poena i 10 skokova, kao i Mustafa Fol sa 17 poena i 11 skokova. Lider grčkog prvenstva trenutno je Promiteas sa 6 pobeda i 2 poraza. Prate ga upravo Olimpijakos i Panatinaikos koji imaju takođe po 6 pobeda, ali i utakmicu manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter