0
Evrokupovi

Milan Gajic Milan Rodic Ludogotec - Crvena Zvezda UEFA Europa League 30.9.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

LUDOGOREC AMBULANTNIM KOLIMA DOLAZI U BEOGRAD: Velika šansa za Zvezdu da overi prolaz!

Objavljeno: 22.11.21 u 19:36

Biće posla za doktore.

Bugarski predstavnik u Ligi Evrope dolazi na megdan Crvenoj zvezdi u prilično oslabljenom sastavu. Pored povreda koje muče Ludogorec, u prošlom kolu poraženi su od CSKA u Sofiji rezultatom 2:0.

O povredama koje muče klub i veoma bitnoj utakmici koja će se odigrati za tri dana kratko je prokomentarisao trener „lude šume“.

„Iako smo rano ostali sa 10 igrača, nismo očekivali da će stvoriti toliko šansi pred našim golom. Bio sam iznenađen. Despodov ima povredu od reprezentacije, ali ne možemo da tražimo izgovore. Tražićemo razloge za ovaj poraz. Kod Tekpeteija se sumnja na ozbiljnu povredu, nadam se da će se Sisinjo brzo oporaviti, jer imamo mečeve na tri dana. Povrede su deo igre, ne možemo da brinemo da će nas skrenuti sa pravog puta“ – izjavio je Stanislav Genčev.

Zvezda ima odličnu priliku da pobedom olakša sebi posao na poslednjem meču grupne faze, ali i da se nada kiksu Midtjilenda koji zaostaje dva boda za crveno-belima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter