0
Domaći fudbal

head coach Slavoljub Djordjevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘JAKO SAM NEZADOVOLJAN I LJUT’: Đorđević besan nakon poraza od Partizana, jedna stvar ga je izbacila iz takta!

Objavljeno: 22.11.21 u 10:47

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević nezadovoljan je igrom svoje ekipe u porazu od Partizana.

Novosadska ‘Stara dama’ poražena je juče u derbiju u Humskoj rezultatom 4:1. Strelac jedinog pogotka za Vojvodinu bio je Veljko Simić u 48. minutu, dok su za Partizan pogađali Pantić, Menig, Rikardo Gomeš i Jojić. Nakon meča, Đorđević smatra da je njegova ekipa morala više.

– Vojvodina je mogla više od ovoga što je pokazala danas. Loše smo ušli u utakmicu, primili golove, dva u prvom, a u drugom smo promenili dosta stvari, dali gol, ali i primili iz prekida kad se lomila utakmica. Jako sam nezadovoljan i ljut – rekao je posle utakmice Slavoljub Đorđević.

Partizan u narednoj rundi odlazi na ‘Krov‘, gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca. Vojvodina će mini seriju loših rezultata pokušati da prekine u Lučanima, 29. novembra.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter