0
Košarka

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers Srbija v Nemacka Stevan Jelovac (R) Novi Sad, 07.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GRČKI DERBI POSVEĆEN STEVANU JELOVCU: Bitna poruka za srpskog košarkaša, puna hala poslala podršku! (FOTO)

Objavljeno: 22.11.21 u 23:53

I dalje je u bolnici.

Pre nekoliko dana, vest da je Stevan Jelovac doživeo moždani udar, potresla je čitavu Evropu. Srpski košarkaš se 30. oktobra povredio na meču protiv Jonikosa, a pozlilo mu je tokom individualnog treninga u teretani.

Odmah su stigle poruke podrške sa svih strana, od sadašnjih pa do bivših saigrača, a fantastičan gest priredili su košarkaši Panatinaikosa i Olimpijakosa na velikom grčkom derbiju. Oni su razvili transparent na kome je pisalo sledeće:

Ozdravi što pre, Stevane.

Ove reči pozdravila je puna dvorana uz gromoglasne aplauze. Prema pojedinim informacijama iz grčkih medija, oporavak će trajati dugo, a to je potvrdila i njegova sestra Sara Jelovac objavom na Instagramu.

Ljubavi moja, želim toliko toga da ti kažem, ne znam kako da počnem. Ne postoje reči na ovom svetu koje bi tebe opisale. Ti si moj svet, moje sve. Moj veliki bata. Oduvek si bio moj borac i junak. Ponosna sam na tvoj život, na tvoju karijeru, na tebe Ti si poseban Čovek. Od kada znam za sebe čuvao si me, postavljao si se zaštitnički, obožavam taj tvoj stav. Ali, tvoja seka mora da ti kaže da više nije mala, porasla sam ljubavi moja. Tog dana sam porasla. Tog dana kada se naš život okrenuo naopačke, bez ikakve najave i mogućnosti da to sprečimo. Sećaš se kako smo oboje prevrtali očima na tatinu i maminu rečenicu: Ceo život je borba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jelovac (@s.jelovac)

Došao je trenutak bato moj da tu rečenicu prihvatimo i shvatimo je ozbiljno. Znam da me čujes i zato želim da me slušaš pažljivo, nemoj da se bojiš, tu je tvoja seka, svi smo tu, uz tebe smo. Znaš lepi moj, osetim da mi Bog šalje nadljudsku moć i snagu. Ja sam tvoja krv i tvoje meso, ja te osetim, znam da osetiš i ti mene. Doktori koji mi te paze kažu da je ovo maraton, zamisli koliko će radosti u naše živote doneti pobeda, živim za taj dan najlepši moj. Živim za dan kada ćeš se opet smejati na sav glas iz srca, onako kako samo ti umeš ljubavi moja, napisala je Sara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter