0
Fudbal

FOTO: Twitter

FERGUSON ISTAKAO KO JE NJEGOV FAVORIT: Novi trener će klub preuzeti tek na leto?!

Objavljeno: 22.11.21 u 18:55

Mančester junajted traži novog trenera, koji će klub preuzeti tek na leto.

Tim će u utorak protiv Viljareala voditi dosadašnji pomoćnici otpuštenog Olea Gunara Solskjera Majkl Karik i Majk Felan.

U međuvremenu, traje licitacija i ko bi na leto mogao da za stalno dođe na mesto menadžera jednog od najvećih klubova sveta.

Prema informacijama engleskih medija, prvi izbor Junajteda je Maurosio Poćetino, s kojim PSŽ ne blista kao što se očekivalo. On je navodno i prva želja sera Aleksa Fergusona.

Njegova alternativa je trener Ajaksa Erik Ten Hag s kojim su „kopljanici“ već nekoliko sezona postali prava „kaznena ekspedicija“, i to ne samo u holandskom šampionatu.

Pominje se i bivši trener Reala Zinedin Zidan, ali je Francuz navodno već odbio Junajted jer ne zna engleski, a ni njegova supruga nije zainteresovana za život u Mančesteru.

Takođe, u medijima se pominje i ime bivšeg menadžera Liverpula Brendana Rodžersa, koji beleži sjajne rezultate sa Lesterom.

A pošto su Poćetino i Ten Hag nedostupni do leta, Junajted će u međuvremenu imenovati privremenog trenera.

Spekuliše se da bi to mogli biti bivši igrači Junajteda – trenutni izvršni direktor Daren Flečer ili bivši trener Bordoa i Pari Sen Žermena te selektor Francuske Loran Blan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter