0
Fudbal

Aleksandar Mitrovic Aerodrom docek fudbalera, Srbija Reprezentacija, Portugal, Portugalija Katar Qatar Svetsko prvenstvo, FIFA World Cup 15.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘BIO JE POVREĐEN’: Otkriveni nepoznati detalji, Mitrović je mnogo rizikovao nastupom u Lisabonu!

Objavljeno: 22.11.21 u 09:41

Sada je još značajniji njegov pogodak.

Ne spušta se euforija nakon plasmana Srbije na Svetsko prvenstv u Kataru i velike pobede nad Portugalijom (2:1) u Lisabonu. Junak je te noći postao Aleksandar Mitrović, tako što je postigao pobedonosni pogodak u 90. minutu utakmice. Napadač Fulama je šansu od Dragana Stojkovića Piksija dobio u drugom poluvremenu, a sada je poznato i šta je bio problem.

– Ovo verovatno i niko ne zna, ali Aleksandar Mitrović je bio povređen. Imao je samo jedan trening u toj nedelji, ali je imao veliku želju da igra, pokazao je karakter i za to je i nagrađen, rekao je pomoćnik selektora Srbije Ljubinko Drulović u intervjuu za ‘Blic’.

Ishod je svima poznat, a zbog ovog gesta, napadač iz Smedereva je ponovo dokazao da je najbolji golgeter kog je naša reprezentacija ikada imala, a to i statistika kaže.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter