0
ATP

Tennis Tenis-Adria Tour-Alexander Zverev dolazak Alexander Zverev (L) and Novak Djokovic (R) Beograd,11.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEREV NAKON POBEDE IMAO ŠTA DA KAŽE: „Đoković je i dalje najbolji ikada“!

Objavljeno: 21.11.21 u 10:01

Očekivano velika borba za finale. 

Aleksandar Zverev je uspeo da savlada naboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića rezultatom 7:6, 4:6, 6:3 po setovima i tako obezbedi plasman u finale ATP turnira u Torinu.

„Bio je fantastičan meč, bilo je potrebno mnogo fizičke snage. Igrali smo pet puta ove godine i svaki put je bila velika bitka. Ne postoji čovek na svetu koji zaslužuje više poštovanja od Đokovića. Ponekad smo svi emotivci i ne ponašamo se kako treba. S obzirom na to odakle je počeo i šta je sve ostvario, on je najvećih svih vremena. Jednom bi, za promenu, ljudi to trebalo da razumeju“ – rekao je Zverev.

Na konferenciji za novinare nemački teniser je imao samo reči hvale za Đokovića.

„On je neko koga mnogo igrača ceni jer sa njime može da se razgovara. Razume me. Diskutujemo ne samo o tenisu, nego o stvarima iz života. To cenim kod njega“ – nastavio je finalista.

Zverev će se u finalu sastati sa Danilom Medvedevom, a meč je na programu od 17 časova.

„Radujem se izazovu. Meč u grupi je bio veoma gust, izgubio sam ga, tako da želim novu šansu. Srećan sam što sam u finalu. Medvedev je jedan od najboljih na svetu trenutno, biće težak meč“ – zaključio je Nemac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter