0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA season 2019-2020 Partizan v Primorska Koper head coach Andrej Zakelj Beograd, 29.12.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŽAKELJ PRED MEČ SA ZVEZDOM: ‘Očekuje nas psihički laka, ali fizički zahtevna utakmica’

Objavljeno: 21.11.21 u 15:54

U ponedeljak je na programu poslednja utakmica 9. kola ABA lige.

Studentski Centar u ponedeljak dočekuje Crvenu zvezdu. Utakmica 9. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u regionu na programu je od 18 časova.

Šef stručnog štaba ekipe iz Podgorice, Andrej Žakelj, oglasio se dan uoči utakmice.

-Očekuje nas psihički laka, ali fizički zahtevna utakmica i za to se spremamo. Dobrom pripremom, fokusom i intenzitetom možemo da odigramo dobar meč. Nastojaćemo da nametnemo ritam koji nama odgovara, iako znamo da to neće biti lako, naprotiv. Iskreno, jedva čekamo da meč počne. Imamo ogroman motiv, borićemo se od prvog do poslednjeg minuta, sa ciljem da budemo kokurentan rival. Da li ćemo uspeti u tome, teško je proceniti, jer je Zvezda izuzetno, izuzetno kvalitetna ekipa – istakao je Žakelj.

Očekivanja pred utakmicu izneo je Amerikanac u redovima SC-a, Džastin Edvards.

-Pred nama je velika utakmica, u goste nam dolazi moćan tim, koji ima možda i najbolju odbranu u Evroligi. Moramo da igramo pametno. Imamo velika očekivanja, daćemo sve od sebe i nadam se da ćemo doći u priliku da dobijemo utakmicu – rekao je Edvards.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter