0
Fudbal

FOTO: Twitter/ fabrizioromano

SVE SLUTI NA RASTANAK: Glejzeri odlučili da je kraj!

Objavljeno: 21.11.21 u 08:30

Burna noć u Mančesteru.

Ole Gunar Solskjer već nekoliko nedelja je glavna tema britanskih tabloida, tačnije od poraza protiv Liverpula(0:5) na „Old Trafordu„. Nakon toga tim je uspeo da savlada Totenhem, ali činjenica da Junajted nije ostvario pobedu na pet od sedam utakmca jednostavno nije dopustljiva.

Mančester junajted je poražen od Votforda na „Vikaridž Roudu“ rezultatom 4:1 i najavili definitivan rastanak Norvežanina i kluba kojem je obezbedio Ligu šampiona 1999. godine. Svima je bilo jasno da će do ovoga doći ukoliko ne bude pozitivnih rezultata.

Pouzdani fudbalski agent Fabricio Romano javlja da je odluka Džoela Glejzera da Solskjer više ne bude šef stručnog štaba Mančester junajteda i da će, ukoliko ne nađu rešenje u skorije vreme, sa klupe tim predvoditi Daren Flečer i Majkl Kerik.

 

Još uvek se čeka zvanična potvrda kluba da je došlo do rastanka sa trenutnim menadžerom. Pitanje koje se nameće jeste – ko je sledeći?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter