0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PODELA PLENA U SUBOTICI: Damjanac pogotkom u 94. minutu izazvao ‘erupciju’ oduševljenja kod gostujućih navijača!

Objavljeno: 21.11.21 u 19:19

Završena je treća utakmica nedeljnog programa Superlige Srbije. 

U nedelju su odigrane tri utakmice najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji. Publika u Lučanima i Beogradu imala je priliku da uživa u velikom broju golova, dok je u Subotici bilo značajno ‘mirnije’.

Ekipa Spartaka je na ‘Gradskom stadionu‘ dočekala Radnički 1923. Bio je to susret dva iskusna stručnjaka, Vladimira Gaćinovića i Zorana Milinkovića. Popularni ‘Kiza‘ je nedavno stigao u Kragujevac, pa je danas i zvanično debitovao na klupi Radničkog.

Posed lopte je bio prilično izjednačen, a domačin je bio za nijansu konkretniji u ofanzivi. Fudbaleri Spartaka su uputili devet udaraca ka golu mladog Ognjena Lukića, dok su gosti zapretili u sedam navrata.

Mreže su mirovale i rezultat se nije menjao do finiša utakmice. Glavni arbitar meča, Jovan Šegrt, pokazao je na belu tačku u 72. minutu. Nikola Srećković je preuzeo odgovornost i doneo je prednost domaćoj ekipi.

Kako se meč bližio kraju, izgledalo je da će Spartak upisati novu pobedu. Ipak, slavlje domaćih navijača pokvario je Aleksa Damjanac. Bivši igrač Partizana je zatresao mrežu Spartaka u 4. minutu sudijske nadokande.

Ekipa iz Subotice 28. novembra stiže u prestonicu Srbije, gde će izaći na megdan aktuelnom šampionu. Radnički dan ranije u Kragujevcu dočekuje Napredak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter