Head coach Zeljko Obradovic EuroCup-Partizan v Lietkabelis Beograd, 17.11.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
in

OBRADOVIĆ NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI: „To nije istina, ako vas nešto zanima pozovite me“!

Trener Partizana izrevoltiran pisanjima medija. 

Partizan je uspeo da savlada Budućnost rezultatom 75:66 i tako pobedom uzvrati na poraz u prošlom kolu od Crvene zvezde.

Željko Obradović je bio zadovoljan pobedom, ali mu je posebno zasmetalo što su pojedini mediji pisali o sukobu između Radeta Zagorca i Radionsa Kuruksa.

„Imam ja nešto da kažem. Osećam poštovanje prema novinarskoj profesiji, ja ne pratim zaista štampu i ne zanimaju me komentari. Moram ipak da reagujem. To što se pojavilo oko Zagorca i Kuruksa je neistina. Taj ko je lansirao tu priču treba da razmisli zašto jeste. Mnogi mediji su preneli da u Partizanu postoji problem. To je apsolutna neistina, molim onoga ko je objavio da okrene telefon i da pita jer to nije vest, to nije novinarstvo. Znate dobro šta je to. Ja hoću da zaštitim te ljude jer su pošteni momci i jer to nije istina. Drago mi je da su navijači dočekali kapitena Zagorca kako su ga dočekali, stvari koje se dešavaju između nas je nama intima – to što je pisano o njima je apsolutno neistina. Ako hoćete da pišete nešto o ovom timu imate adresu, ja sam tu. Postoji tu reč koja me je sramota da upotrebim, a shvatićete šta hoću da kažem. Hvala“ – rekao je Obradović.

loading...

Nakon toga je popularni Žoc obrazložio zašto Zagorac nije bio kapiten Partizana protiv Lijetkabelisa u Evrokupu.

„To je bila moja odluka da Zagorac večeras bude kapiten i ostaće kapiten. Imali smo pravi pošten razgovor, ljudski, gledali smo se u oči. Znam da će dati sve za Partizan, zaslužuje je i Dangubić, tako da je to u ovom trenutku tako. Drago mi je da su navijači uz njega i prepoznali su šta i kako daje Partizanu“, istakao je Željko Obradović. 

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

TROBOJKA U SRED KATARA: Srbija se sprema za dalek put! (FOTO)

KOSTIĆ PRAVI ISKORAK U KARIJERI: Pojačaće jedan od najboljih klubova sveta!