2
Košarka

FOTO: Instagram/ bosnianbeast27

NURKIĆ UZVRATIO PROZIVKE: „Kada vas kriminalci prozivaju, onda znači da radite nešto dobro“! (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.21 u 11:51

Nije ostao dužan.

Tokom poslednjih dana pažnju košarkaške javnosti zauzima sukob Nebojše Čovića i Jusufa Nurkića. Predsednik KK Crvena zvezda je u emisiji „Sportlight“ pričao o bosanskohercegovačkom košarkašu i izneo je tvrdnju da Nurkić nikada ne bi igrao za Crvenu zvezdu.

Nije se mnogo čekalo da Jusuf Nurkić odgovori funkcioneru Crvene zvezde. Kao gost iste emisije koja se emituje na Sport klubu, košarkaš Portlanda je prokomentarisao izjavu Čovića i poručio da za njega postoji samo jedan klub.

„Kada vas kriminalci prozivaju, onda znate da radite nešto dobro, je l’ tako? Za dotičnog nemam baš puno reči. Za mene postoji samo jedan klub u Beogradu, a to je Partizan, tako da svakako ja ne bih mogao da igram za Zvezdu, hteo on to ili ne“ – kratko je rekao Nurkić.

0
0

2 Komentara

  1. Neradiš dobro!,kao prvo Čović nije Zvezda,samo je trenutno na čelu i on je čovek koje je uspeo da vrati klub iz ponora u kojem je gurnut od ljudi iz tvog dragog kluba partizan,tako da si u zabludi i to velikoj,kao sportista treba da se baviš sportom a ne politikom,ako imaš sukob sa Čovićem ti njega vređaj a ne Crvenu Zvezdu koja je najveći klub u Srbiji i tako će i biti i posle Čovića.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter