0
Evropske lige

Fudbal, Jelen super liga, season 2012/2013.Crvena Zvezda v Vojvodina.Luka Milunovic and Ognjen Mudrinski.Beograd, 01.12.2012..Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NASTAVLJA SE DOMINACIJA BIVŠEG NAPADAČA CRVENE ZVEZDE: Mudrinski je noćna mora za golmane u Sloveniji! (FOTO)

Objavljeno: 21.11.21 u 19:59

Iskusni golgeter blista u dresu Maribora!

Srpski fudbaler, Ognjen Mudrinski, pruža fantastične partije u dresu ekipe Maribora. U ‘Ljudskom vrtu‘ je odigrana utakmica 17. kola Prve lige Slovenije. Maribor je opravdao ulogu favorita i slavio je sa 3:0 protiv Aluminija.

Domaćin je od samog starta meča bio bolji rival na terenu. Gosti su pružili svoj maksimum kako bi odoleli ofanzivi Maribora, ali im to nije ‘pošlo za nogom’. Ljubičasti su otpor gostujućeg tima slomili u finišu prvog poluvremena.

Nekadašnji as Crvene zvezde, Ognjen Mudrinski, postigao je šesti ovosezonski pogodak u Prvoj ligi Slovenije. Ognjen je iskoristio asistenciju Roka Sirka, pa je na rutinski način ‘prevario’ golmana Janzekoviča u 42. minutu utakmice.

Upravo je Sirk uspeo da se upiše u strelce u nastavku meča. Bivši igrač Mure je bio precizan u 78. minutu.

Domaćin je odličnu fudbalsku predstavu krunisao pogotkom u prvom minutu sudijske nadoknade. Sudija Kajtazovič je pokazao na belu tačku, a priliku da se upiše u strelce je iskoristio Rok Kronaveter.

Maribor je u ovom momentu prvoplasirani tim na tabeli, ali Ljubičasti imaju utakmicu više u odnosu na Kopar. Potvrda odličnih partija Ognjena Mudrinskog, jeste podatak da je trenutno drugi na listi najboljih strelaca. Više pogodaka od srpskog napadača, postigao je samo Maks Barišić iz Kopara.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter