0
Evropske lige

(191107) -- MILAN, Nov. 7, 2019 (Xinhua) -- Manchester City's players celebrate during the UEFA Champions League Group C football match between Atalanta and Manchester City in Milan, Italy, Nov. 6, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

DOMAĆINI POKUPILI BODOVE: Neverovatna asistencija Kansela i fenomenalan gol Rodrija obeležili dan! (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.21 u 20:11

Favoriti su slavili!

Mančester siti je na svom terenu dočekao ekipu Evertona u okviru 12. kola engleske Premijer lige. Tim Pepa Gvardiole je od prvog do poslednjeg minuta bio bolji, što je rezultiralo ubedljivom pobedom ‘Građana‘.

Prvi gol na meču postigao je Rahim Sterling nakon neverovatne asistencije Kansela! Ako za prvi gol kažemo da je prelep, šta tek reći za drugi!? Rodri je bombom sa dvadesetak metara ostavio Pikforda potpuno nemoćnog. Konačnih 3:0 postavio je Bernardo Silva u samoj završnici utakmice.

Totenhem je na svom terenu uspeo da slavi nakon preokreta u duelu sa Lidsom! Poveo je Lids u poslednjim momentima prvog poluvremena, a precizan je bio Danijel Džejms! Ipak, poluvreme je više prijalo domaćinu, koji je u drugi deo igre ušao kao potpuno novi tim. Rezultat je prvo poravnao Hojbjerg, da bi pobedu ‘Pevcima’ doneo Reguljon u 70. minutu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter