2
Domaći fudbal

Mladost - Crvena Zvezda Superliga Super liga Srbije 21.11.2021. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DEJAN STANKOVIĆ: ‘Još jedna teška utakmica za nas! Na izlazak Živkovića gledam kao prinudnu izmenu’

Objavljeno: 21.11.21 u 16:15

Fudbaleri Crvene zvezde slavili na teškom gostovanju protiv ekipe Mladosti u Lučanima rezulatatom 5:1, u okviru 17. kola nacionalnog šampionata.

Crveno-beli su imali kontrolu tokom većeg dela meča, a najviše se istakao Aleksandar Katai koji je upisao het – trik. Pored Kataija, pogađali su i Gelor Kanga i Mirko Ivanić, a istakao se i El Fardu Ben sa tri asistencije. Jedini pogodak za domaće postigao je iskusni Bojović.

Šef stručnog štaba crveno-belih, Dejan Stanković, izneo je utiske nakon nove pobede u nacionalnom prvenstvu.

– Opet jedna teška utakmica za nas. Dosta loše smo se adaptirali na teren i igru protivnika, ali najbitnije je da smo uspeli da izjednačimo i vratimo utakmicu onako kako smo želeli. Popričali smo u svlačionici i u drugom delu igre izašli dosta direktnije i organizovanije i za jako kratko vreme uspeli da preokrenemo rezultat. Protivnici su uvek motivisani kada igraju protiv nas, kao što ste i danas mogli da vidite. Ne mogu sve utakmice da se dobiju od prvog minuta, ali treba biti strpljiv kao što sam rekao na konferenciji. Čestitam momcima i hvala navijačima na fenomenalnoj podršci – počeo je Stanković.

Mladost – Crvena Zvezda Superliga Super liga Srbije 21.11.2021. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Gobeljić je morao prinundno da napusti igru zbog povrede, a Živković nije najbolje osetio utakmicu, pa i to gledam kao prinudnu izmenu. Nije se dobro adaptirao na teren i igru protivnika, a u ovakvim situacijama nam je potreban neko ko može da okrene utakmicu u našu korist. Ne znači da ga otpisujemo, samo treba dosta da radi i da ga u budućnosti dobijemo što boljeg – zaključio je Stanković.

0
0

2 Komentara

  1. Deki da se ja pitam Živkovića bih otpisao zajedno sa Dioniem,Falkom, Bakajokom i još par njih a sve zajedno u paketu sa Mrkelom koji ih je skautirao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter