0
AdmiralBet ABA Liga

Mihailo Pavicevic Crvena Zvezda - Mornar Aba regionalna liga 17. Novembar 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Marko Djokovic)

CIRKUS U BARU: Amerikanac otišao i nikome se nije javio, Pavićević najavljuje tužbu!

Objavljeno: 21.11.21 u 20:29

Pa zar je ovo moguće..

Ekipa Mornara iz Bara je na svom terenu savladala ekipu Splita u okviru ABA lige! Očajan start sezone imali su Barani, pa su određenim pojačanjima pokušali da promene tok sezone. Upravo zato nakon početka sezone u klub je došao Kori Dejvis, koji je prema rečima Pavićevića postupio vrlo neprofesionalno.

‘Mi smo ušli oslabljeni u meč. Luis je zbog povrede zadnje lože van terena, a za Dejvisa smo angažovali potragu. Čovek je nestao. Odbio je da trenira, dok smo bili u Solunu. Odbio je da igra utakmicu u Solunu, pravadajući to povredom. Čim smo došli u Bar, lekarskim pregledom je ustanovljeno da se ne radi o povredi. Odmah smo reagovali. Dejvis je suspendovan, a prijave idu redom, preko Saveza, do FIBA… Ta priča je završena.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter