0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

TEKTONSKI POTRES SVETSKOG NIVOA: Au, kakav šok – zbog problema sa srcem, Serhio Aguero primoran da okači kopačke o klin!

Objavljeno: 20.11.21 u 18:46

Isplivali novi detalji oko zdravstvenog stanja proslavljenog fudbalera.

Prema najnovijim informacijama koje stižu iz Španije ne možemo biti optimistični kada je u pitanju budućnost Serhija Aguera. Naime, Đerar Romero prenosi da će se proslavljeni napadač u narednim danima obratiti javnosti te će tom prilikom saopštiti da odlazi u penziju.

Ukoliko se ovo ispostavi kao istina, čuveni as će okačiti kopačke o klin već u 33. godini života.

– Kun Aguero se povlači. Problemi sa srcem su ga primorali da ostavi fudbal. Sledeće nedelje je zakazana konferencija za štampu na kojoj će to zvanično saopštiti – otkrio je Romero.

Podsetimo, Agueru je pozlilo krajem oktobra, kada se Barselona sastala sa Alevesom. Nakon toga, Argentinac je prebačen u bolnicu, gde su mu odrađeni detaljni pregledi srca.

Odmah nakon toga, sa ‘Kamp Noua’ je usledilo saopštenje, u kome je navedeno da će Aguero van terena biti najmanje tri meseca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter