FOTO: STARSPORT
in ,

‘SLUŠAJ PAŽLJIVO, NEMOJ DA SE BOJIŠ’: Potresna objava sestre srpskog košarkaša koji je imao moždani udar – ‘Živim za dan kada ćeš se opet smejati!’

Košarkašku javnost potresle su vesti oko zdravstvenih komplikacija Stevana Jelovca.

Ovaj 32-godišnji srpski internacionalac je imao moždani udar, a nakon bitke koju je vodio prvih dana, njegovo stanje se stabilizovalo.

Sve se dogodilo na treningu njegovog kluba AEK-a, a povodom stanja košarka javnosti se putem društvenih mreža obratila njegova sestra Sara, čije reči vam prenosimo bez izmena i u potpunosti:

– Ljubavi moja, želim toliko toga da ti kažem, ne znam kako da počnem. Ne postoje reči na ovom svetu koje bi tebe opisale. Ti si moj svet, moje sve. Moj veliki bata. Oduvek si bio moj borac i junak. Ponosna sam na tvoj život, na tvoju karijeru, na tebe Ti si poseban Čovek. Od kada znam za sebe čuvao si me, postavljao si se zaštitnički, obožavam taj tvoj stav. Ali, tvoja seka mora da ti kaže da više nije mala, porasla sam ljubavi moja. Tog dana sam porasla. Tog dana kada se naš život okrenuo naopačke, bez ikakve najave i mogućnosti da to sprečimo. Sećaš se kako smo oboje prevrtali očima na tatinu i maminu rečenicu: Ceo život je borba.

Došao je trenutak bato moj da tu rečenicu prihvatimo i shvatimo je ozbiljno. Znam da me čujes i zato želim da me slušaš pažljivo, nemoj da se bojiš, tu je tvoja seka, svi smo tu, uz tebe smo. Znaš lepi moj, osetim da mi Bog šalje nadljudsku moć i snagu. Ja sam tvoja krv i tvoje meso, ja te osetim, znam da osetiš i ti mene. Doktori koji mi te paze kažu da je ovo maraton, zamisli koliko će radosti u naše živote doneti pobeda, živim za taj dan najlepši moj. Živim za dan kada ćeš se opet smejati na sav glas iz srca, onako kako samo ti umeš ljubavi moja, napisala je Sara.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sara Jelovac (@s.jelovac)

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘OBIČNO SMO IM DAVALI PET GOLOVA’: Igrači Bajerna u neverici nakon neočekivanog poraza – ‘Ozbiljan udarac za nas’

BOLONJA DEMANTOVALA MEDIJE: Klub se oglasio povodom Mihajlovića – ‘Nema temperaturu, samo simptome gripa!’