1
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SADA JE I DEFINITIVNO, SAMO VAKCINISANI MOGU DA IGRAJU: Australijan open ipak ograničio igrače!

Objavljeno: 20.11.21 u 09:50

Ovo je jedini način da nastupe.

Direktor Australijan opena Krig Tili je u razgovoru za australijske medije otkrio detalje u vezi organizacije prvog Grend slema u sezoni. Ovaj turnir održaće se od 17. do 30. januara 2022. godine u Melburnu, a Tili je istakao da nevakcinisani teniseri neće moći da igraju na njemu. Čim je to saopštio, Tili je dobio pitanje o najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću.

Voleo bih da Novak Đoković dođe ovde. On je rekao da je vakcinacija za njega privatno pitanje i da neće pričati o tome. Većina tenisera i teniserki su vakcinisani. Voleli bismo Novaka ovde, istakao je Tili.

Srpski teniser je pre samo mesec dana pričao o vakcinaciji i nije želeo da otkrije da li ju je primio. Novak je tada oštro iskritikovao ljude koji osuđuju ostale upravo zbog vakcinacije.

Zauzimam stav koji zauzimam i uvek sam isto razmišljao. Neću da otkrijem svoj status da li sam se vakcinisao ili ne. To je privatna stvar i po našem zakonu ko god te pita, ti na neki način možeš i da ga teretiš za to što te je pitao. To je neumereno pitanje. Previše ljudi danas dopuštaju sebi takvu slobodu da pitaju stvari i da osuđuju čoveka, rekao je Đoković u oktobru ove godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter