0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Head coach Dragan Stojkovic of Serbia reacts during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PIKSI OTIŠAO U SVLAČIONICU NAKON MITROVIĆEVOG GOLA: Video sam Portugalce pognute glave – sve mi je bilo jasno!

Objavljeno: 20.11.21 u 10:14

Nije mu bilo lako.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi u intervjuu za TV Prva otkrio je koja je bila njegova reakcija na pogodak Aleksandra Mitrovića koji je našu zemlju odveo na SP u Katar. Piksi je istakao da nije mogao da gleda kraj meča i da je otišao u svlačionicu i sačekao u tunelu.

U momentu euforije kada je postognut gol pomislio sam da je lopta otišla u spoljni deo mreže i da nema gola. Kada sam video da je klupa ušla u teren, naravno da sam znao da je gol. Kasnije je četvrti sudija podigao tablu i pokazao da se igra još četiri minuta. Rekao sam odmah da nemam želju da gledam, otišao sam u svlačionicu, sačekao u tunelu. Kada sam video Portugalce da ulaze u tunel pognute glave znao sam da smo pobedili. Ovo sigurno neću zaboraviti, kao dva gola protiv Španije na Mundijalu 1990. godine, počeo je Piksi.

Potom je dodao da novac nije bio glavni motiv da preuzme reprezentaciju Srbije. Zaključio je da je on bogat čovek i da mu porodica daje snagu.

Nisu samo pare u pitanju i ugovori. Kao ja ću da budem bogat. Ja sam bogat čovek! Imam porodicu, Snežanu, decu, unuke, uskoro ćemo opet dobiti unuke i to je ono što mi daje snagu. Nemam pravo da ih razočaram, moram da dam maksimum, a kad ja dajem maksimum i vi gospodo igrači morate, zaključio je Dragan Stojković Piksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter