0
Fudbal

Head coach Dragan Stojkovic Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PIKSI OBEĆAO DA ĆEMO SRUŠITI JOŠ JEDNU TRADICIJU: Srbija mora da igra najlepši fudbal – tu smo da usrećimo naciju!

Objavljeno: 20.11.21 u 08:18

Samouveren, kao i uvek.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, sinoć je zajedno sa trenerom KK Partizan Željkom Obradovićem gostovao na TV Prva. Zbunio se nekadašnji fudbaler Crvene zvezde na pitanje šta očekuje 2024. godine, a kada mu je voditeljka pojasnila da se upravo tada održava EP u Nemačkoj, Piksi je znao kako da obraduje naciju.

Da mi je neko rekao da sam ja taj poslednji koji će igrati Evropsko prvenstvo 2000, ne bih mu verovao, ali eto i to je moguće. I tu tradiciju moraćemo da srušimo. Eto, to vam je tako, počeo je Piksi.

Potom je istakao nešto što više puta naglašava, a to je da Srbija mora da igra najlepši fudbal. Zaključio je da se nikada nećemo predati jer imamo pobednički mentalitet, kao i da moramo da verujemo u uspeh.

Srbija mora da igra najlepši fudbal, da pleni i tu smo mi da usrećimo naciju. Daćemo sve od sebe i nećemo se predati nikad, jer imamo pobednički mentalitet. Srbija mora da veruje, istakao je selektor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter