0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 26: Goalkeeper Manuel Neuer of Bayern Muenchen in action during the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Bayern Muenchen at Rajko Mitic Stadium on November 26, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘OBIČNO SMO IM DAVALI PET GOLOVA’: Igrači Bajerna u neverici nakon neočekivanog poraza – ‘Ozbiljan udarac za nas’

Objavljeno: 20.11.21 u 12:41

Fudbaleri minhenskog Bajerna sinoć su doživeli šok u 12. kolu Bundeslige.

Njih je sa 2:1 savladao Augzburg golovima Pedersena i Hana, dok je počasno pogodak za Bavarce postigao Levandovski, a ovim kiksom, Borusija se šampionu približila na svega bod.

Nakon poraza pred kamere su izašli najiskusniji Manuel Nojer i Tomas Miler, koji nisu mogli da skriju razočaranje zbog još jednog neuspeha u domaćem šampionatu, gde su ranije gospodarili.

– Naravno da smo razočarani. Ovakve ekipe moramo da pobeđujemo, to je sigurno. Bolji smo od njih. Nismo bili na nivou u prvom poluvremenu, bili smo neaktivni i nismo dovoljno bili hrabri da idemo u napad. Brine me što nismo stvarali šanse. Videli ste u ranijim mečevima, obično protiv ovakvih timova damo pet golova. Nažalost, ne danas, rekao je Nojer, na šta se nadovezao Miler:

– Prvo poluvreme je bilo jako loše. Baš loše. U drugom se videlo da želimo gol, ali nismo došli do njega. Možda je samo nedostajalo malo sreće. Ovo je ozbiljan udarac za nas, posebno za samopouzdanje sa kojim želimo da uđemo u svaku utakmicu, poručio je Miler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter