0
AdmiralBet ABA Liga

ABA liga, Partizan - FMP 6.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVI VELIKI ISPIT ZA PARTIZAN: Evo gde možete gledati meč protiv Budućnosti, crno-beli favoriti prema kladionicama!

Objavljeno: 20.11.21 u 11:50

Biće to zanimljiv susret.

Košarkaši Partizana će u devetom kolu AdmiralBet ABA lige dočekati ekipu podgoričke Budućnosti. Izabranici Željka Obradovića su u regionalnom prvenstvu do sada zabeležili 7 pobeda i 1 poraz, dok je tim koji predvodi Aleksandar Džikić izgubio 2 puta.

Head coach Zeljko Obradovic (C) Kevin Punter Alen Smailagic Zach LeDay
EuroCup-Partizan v Lietkabelis
Beograd, 17.11.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Prenos ovog susreta biće na kanalu Arena sport premium 1 od 21 čas. Što se tiče uloge favorita, ona je prema kladionici TopBet dodeljena crno-belima. Kvota na pobedu Partizana iznosi 1.47, dok je na slavlje gostiju ponuđen koeficijent 3.05.

Za nas izuzetno važna utakmica. Igramo protiv tima igra izvanredno, poslednju utakmicu, pre par dana, su odigrali fenomenalno protiv Cedevita Olimpije. Imaju kvalitet na svim pozicijama, znaju da igraju bez obzira što su im falili neki igrači. To pokazuje snagu tima koju imaju i način na koji igraju, a za to je sigurno zaslužan moj kolega, naš bivši trener, Aleksandar Džikić, rekao je Željko Obradović pred ovaj meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter