0
Fudbal

FOTO: Unspash/ dim-hou

NARGILA, ALKOHOL, PEDOFILIJA, SILOVANJE I ŠTA SVE NE: Francuz otkriva užasnu stranu profesionalnog fudbala!

Objavljeno: 20.11.21 u 10:58

Neće vam biti svejedno nakon ovoga.

Francuski novinar Romen Molina otkrio je delić skandaloznih događaja iz sveta fudbala. On je istakao da će između marta i aprila naredne godine tek ispričati najstrašnije priče, ali i ove koje je sada otkrio sigurno će vas zgroziti.

Niste spremni za ono što ću objaviti između marta i aprila. Svetski fudbal će se deliti na vreme – pre i posle, rekao je Molina.

Jedan od događaja koje je ispričao, tiče se engleskih i francuskih liga. Naime, on je otkrio da je više od 400 fudbalera koji nastupaju u Premijer ligi, Čempionšipu, Ligi 1 i 2 bilo silovano više puta dok su igrali za mlađe kategorije. Tada su doživeli obiljne povrede ili bolesti zbog kojih su morali da potraže i bolničku negu.

Slučaj iz francuskog fudbala koji je zgrozio javnost govori o jednom klubu iz najjače lige koji je ugušio jedan ogroman skandal. Ovaj novinar navodi da su jednom dečaku „isprali mozak“, a potom su ga poslali u domovinu, jer je bio stranac. Uz to se dodaje i da je jedan internacionalni trener uhvaćen u silovanju dve devojčice koje su imale samo 13 godina. On je samo otpušten a ta priča je ostala tajna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Fudbaler Reala Ferlan Mendi, takođe se našao na stubu srama, u periodu dok je nastupao za Olimpik iz Liona. Mendi je u alkoholisanom stanju napao ženu na ulici, bacio je na zemlju a potom i šutnuo u glavu. Nakon toga pokazao joj je svoje genitalije, a u istom danu napao je još jednu ženu. Francuski klub je tu priču tada zataškao a mendi je brzo prodat Realu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter