0
Evropske lige

Fudbal Super League Season 2019-2020 Rad v Partizan Umar Sadiq Beograd, 08.12.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MEDIJI BRUJE O OVOM TRANSFERU: Barselona dovodi Sadika, Partizanu idu bonusi?!

Objavljeno: 20.11.21 u 14:17

Veliki transfer mogao bi da se realizuje, ako je verovati Špancima.

Bivši fudbaler Partizana Umar Sadik nalazi se na listi želja Barselone, prenosi ‘Mundo Deportivo’. Katalonci njega vide kao priundnu zamenu za Serhija Aguera, čiji status usled zdravstvenih problema i dalje nije defzinisan, kao i Luka de Jonga kom su dani na ‘Nou Kampu’ odbrojani.

Doskorašnji sportski direktor slavnog kluba Ramon Planes imao je Sadika kao prvog pika, smatrajući ga dobrom akvizicijom za relativno mali novac, a u pitanju je najbolji strelac Segunde koji je do sada postigao 15 golova.

Fudbal UEFA Europa League Group L season 2019-2020
Partizan v Astana
Umar Sadiq celebrates after scoring a goal
Beograd, 12.12.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Takođe, pomenuti izvor dodaje i da je želja Barselonbe Artur Kabral, fudbaler Bazela, kom se daju nešto veće šanse, a procenjena vredno Nigerijca je 18 miliona evra, mada se pominje i novi ugovor, te izlazna klauzula od 60 miliona evra.

Podsetimo, u slučaju transfer Sadika, Partizanu pripada 40 odsto, a ukoliko postigne 25 gola, srpski klub će dobiti bonus od pola miliona. Takođe, Almerija ima opciju da Partizanu plati tri miliona evra i procentualni deo sa 40, smanji na 10 oodsto od naredne prodaje

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter