0
Ostali sportovi

FOTO: Instagram/Screenshot

‘ISPAŠTAM PO KO ZNA KOJI PUT’: Srpska skijašica više neće da ćuti, ovim pismom je podigla veliku buru! (FOTO)

Objavljeno: 20.11.21 u 16:20

Poznata srpska skijašica Nevena Ignjatović oglasila se putem svog Instagram naloga, te je otkrila detalje iz svog života za koje mnogi ne znaju.

Ona je trenutno u Švajcarskoj, gde se priprema za predstojeće Zimske olimpijske igre koje će se održati od 04.02 do 20.02. U pismu, Nevena je otkrila da u Srbiji nema prave uslove, kao ni podršku koja joj je prekopotrebna.

– Dragi prijatelji,

Da bi sportista uspeo na vrhunski način da predstavlja svoju zemlju na evropskim i svetskim takmičenjima kao i na Olimpijskim igrama, potrebna mu je podrška, podrška adekvatna sportu kojim se bavi.

Ja se takmičim u skijanju, ne skijam u Beogradu, već evo trenutno u ZInalu koji je udaljen 1259 kilometara. Jedna sam od retkih devojaka koja to radi, a da potiče iz velike Srbije.

Uvek sam bila profesionalna, zahvalna i fokusirana isključivo na skijanje. Verovala sam u uspeh. A verovala sam i da ljudi cene moj trud, rad i želju da podignem zimski sport na visoku lestvicu. I uspela sam u tome, uspela sam u moru nacija kojima ne možemo, da izvinete, ni da prismrdimo u skijanju. Velikim radom i verom.

Međutim, ovom prilikom ću preći preko sebe i kazaću. U situaciji sam da nakon 25 godina treninga, tri učešća na Olimpijskim igrama, rezultata u Top 7 najboljih na svetu, ispaštam po ko zna koji put zbog Skijaškog saveza i kao takva ne dobijem ono što mi na osnovu mojih rezultata pripada, sve to u u olimpijskoj godini koja mi je naravno najbitnija. Na kraju još imam utisak da sam ja nešto kriva. Nakon ovoga što čitate, nastaviću da radim, ćutim i verujem. I naravno, pobeđujem. A vi znajte da nije sve kao što vidite ili pak čujete.

Datum: 19.11.2021 – dva meseca pre Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022. godine.

U potpisu Nevena Ignjatović – koja trenutna svoje pripreme finansira sama – napisala je Nevena na svom Instagram profilu.

FOTO: Instagram/Screenshot
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter