FOTO: Instagram/Screenshot
in , , ,

‘ISPAŠTAM PO KO ZNA KOJI PUT’: Srpska skijašica više neće da ćuti, ovim pismom je podigla veliku buru! (FOTO)

Poznata srpska skijašica Nevena Ignjatović oglasila se putem svog Instagram naloga, te je otkrila detalje iz svog života za koje mnogi ne znaju.

Ona je trenutno u Švajcarskoj, gde se priprema za predstojeće Zimske olimpijske igre koje će se održati od 04.02 do 20.02. U pismu, Nevena je otkrila da u Srbiji nema prave uslove, kao ni podršku koja joj je prekopotrebna.

– Dragi prijatelji,

Da bi sportista uspeo na vrhunski način da predstavlja svoju zemlju na evropskim i svetskim takmičenjima kao i na Olimpijskim igrama, potrebna mu je podrška, podrška adekvatna sportu kojim se bavi.

Ja se takmičim u skijanju, ne skijam u Beogradu, već evo trenutno u ZInalu koji je udaljen 1259 kilometara. Jedna sam od retkih devojaka koja to radi, a da potiče iz velike Srbije.

Uvek sam bila profesionalna, zahvalna i fokusirana isključivo na skijanje. Verovala sam u uspeh. A verovala sam i da ljudi cene moj trud, rad i želju da podignem zimski sport na visoku lestvicu. I uspela sam u tome, uspela sam u moru nacija kojima ne možemo, da izvinete, ni da prismrdimo u skijanju. Velikim radom i verom.

Međutim, ovom prilikom ću preći preko sebe i kazaću. U situaciji sam da nakon 25 godina treninga, tri učešća na Olimpijskim igrama, rezultata u Top 7 najboljih na svetu, ispaštam po ko zna koji put zbog Skijaškog saveza i kao takva ne dobijem ono što mi na osnovu mojih rezultata pripada, sve to u u olimpijskoj godini koja mi je naravno najbitnija. Na kraju još imam utisak da sam ja nešto kriva. Nakon ovoga što čitate, nastaviću da radim, ćutim i verujem. I naravno, pobeđujem. A vi znajte da nije sve kao što vidite ili pak čujete.

Datum: 19.11.2021 – dva meseca pre Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022. godine.

U potpisu Nevena Ignjatović – koja trenutna svoje pripreme finansira sama – napisala je Nevena na svom Instagram profilu.

FOTO: Instagram/Screenshot

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SADA ČEKA ĐOKOVIĆA ILI ZVEREVA: Medvedev se prošetao do finala Završnog mastersa

SRBIJO, BUDI PONOSNA NA OVU DEVOJKU: Jovana Preković ponovo izdominirala, bez konkurencije je najbolja na svetu!