0
Fudbal

FOTO: Twitter

REAL SKUPLJA PARE ZA MBAPEA I POGBU: Osam igrača napušta klub, među njima i Jović!?

Objavljeno: 19.11.21 u 20:15

Velika čistka u Madridu. 

Kraljevski klub pokušaće svim silama da dovede dva FrancuzaKilijana Mbapea i Pola Pogbu. Prema pisanju španskog „ABC“ Real Madrid mogao bi da se oslobodi osmorice igrača kako bi rasteretili budžet za pomenuti dvojac.

Među prvim koji bi mogao da napusti klub jeste Geret Bejl, koji je već nekoliko godina na izlazim vratima kluba, ali ugovor je na njegovoj strani. Posle njega tu je Eden Azar koji nije našao svoje mesto u timu, a za to možemo okriviti konstantne povrede.

Naredni na spisku je Marselo, koji je već u godinama i nije u planovima Anćelotija, a zatim i Isko, reklo bi se očekivano. Na listi je i Luka Jović, srpski napadač se nije naigrao i nije ni za očekivati da će dobriti neku ozbiljniju priliku. Tu su i trojica igrača koji su skoro zaboravljeni – Diaz, Sebaljos i Valjeho. 

Madriđani bi trebalo da „uštede“ 90 miliona evra od plata ovih igrača što bi bilo dovoljno da se ponude bogati ugovori za Mbapea i Pogbu, obojici ističu ugovori tako da bi u klub mogli da stignu besplatno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter