0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 12: Head coach Dragan Stojkovic of Serbia looks on during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Azerbaijan at Rajko Mitic stadium on October 12, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PIKSI ŽELI DA PODIGNE SRPSKI FUDBAL NA DOSTA VIŠI NIVO: Selektor gostuje u Surdulici, prenos meča je obezbeđen!

Objavljeno: 19.11.21 u 11:24

Igrači će sigurno imati dosta veću motivaciju.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, biće gost na utakmici 17. kola Superlige Srbije u kojoj se sastaju Radnik iz Surdulice i Kolubara iz Lazarevca. Nakon ogromnog uspeha i direktnog plasmana na SP u Kataru, Piksi je dobio mural na stadionu Radnika, a verovatno tim povodom doći će na pomenutu utakmicu 20. novembra.

Kolubara je trenutno 12. na tabeli sa 16 bodova, dok je Radnik 13. sa bodom manje. Surduličani su povodm dolaska Piksija odlučili da ulaz bude slobodan, a zbog dolaska selektora, očekuje se dobra poseta iako je u pitanju manje atraktivan duel.

Prenos ovog susreta obezbeđen je na TV Arena Sport, čije će kamere sigurno zabeležiti našeg selektora. Nema sumnje da Piksi pored velikih stvari koje je uradio za reprezenetativni fudbal, želi da unapredi i klupski, kako bi se u budućnosti igrači iz Superlige ravnopravno borili za mesto u nacionalnom timu, sa onima iz najjačih liga na svetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter