0
Evropske lige

FOTO: youtube/Screenshot

OVO JE NEVEROVATNO: Dani Alveš ima manju platu nego pojedini igrači Zvezde ili Partizana, to je prava ljubav prema klubu!

Objavljeno: 19.11.21 u 10:43

Biće nasjlabije plaćen u timu.

Velike promene zadesile su Barselonu već od starta ove sezone. Prvo je klub ostao bez jednog od najboljih igrača ikada Lionela Mesija, koji je otišao u PSŽ. Nakon dosta loših igara na startu godine, odlučeno je da Ronald Kuman dobije otkaz, ali je Barselona zbog toga morala da mu isplati čitav ugovor od 12 miliona evra.

Na njegovo mesto došla je leegdna kluba Ćavi, koji je pristao na platu od samo 3.9 miliona evra. Finansije španskog kluba bile su potpuno ispražnjene, ali je novi trener želeo jednog igrača. U pitanju je Dani Alveš, koji je pristao da njegova godišnja plaat bude samo 155 hiljada evra, što je manje od nekih igrača koji nastupaju za Partizan ili Zvezdu.

Iako Dani Alveš ima 38 godina, želeo je da pomogne klubu,m ali i da uđe u formu kako bi potencijalno konkurisao za nacionalni tim, sa željom da nastupi na SP u Kataru. Takođe, poznato je koliko je on vezan za Barselonu, a u karijeri je zaradio sasvim dovoljno novca, pa mu to sigurno nije bio prioritet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter