0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

MONAKO SA IGRAČEM MANJE ZAUSTAVIO LIL: Neslavan povratak Pavlovića u klub!

Objavljeno: 19.11.21 u 23:51

Monako i Lil remizirali rezultatom 2:2. 

Prva utakmica 14. kola Lige 1 odigrana je u Monako između istoimenog kluba i Lila. Aktuelni šampion Francuske ne može da se pohvali dobrim igrama, a ovaj remi će samo produbiti probleme u klubu.

Jedan od ključnih detalja na meču je žuti karton koji je Strahinja Pavlović zaradio, a usput i omogućio gostima da sa bele tačke dođu u prednost. Džonatan Dejvid je preuzeo odgovornost i bio siguran. Noćna mora po Monako nastavila se u devetom minutu kada je Dejvid drugim golom na utakmici duplirao prednost Lila.

Međutim, domaćini su se malo konsolidovali pa su do kraja poluvremena uspeli da smanje rezultat preko Diata. Veliki minus svom timu doneo je Pavlović u 78. minutu kada je dobio drugi žuti, a onda i crveni karton. Lil se opustio misleći da je utkamica završena, što ih je koštalo tri boda. Ben Jeder je u 83. minutu izjednačio i postavio konačan rezultat 2:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter