1
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Metalac Gornji Milanovac Vasilije Djuric (L) Sead Islamovic (R) Novi Pazar 28.08.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

METALAC ŠOKIRAO TSC: Đurić doneo tri boda u Gornji Milanovac! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.21 u 20:55

Prekinut niz od sedam utakmica bez pobede u prvenstvu. 

Prva utakmica 17. kola Superlige srbije odigrana je danas između TCS-a i Metalca. Oba tima imala su loš niz rezultata, TSC nije ostvario pobedu na šest prvenstvenih utakmica, dok je Metalac imao jednu više.

Ekipa iz Bačke Topole se nadala da bi mogla da dođe do pobede na ovoj utakmici. Prvi su zapretili gosti, a onda u 21. minutu Đurić dovodi svoj tim u prednost, koja nije dugo trajala. Samo dve minute kasnije Stanojev poravnava rezultat. Treneri su pokušali izmenama da promene dešavanja u rezultatskom smislu, a jedan od njih je i uspeo.

Velika drama viđena je uzavršnici meča kada je Đurić u 91. minutu svojim drugim pogotkom na meču ali i u tekućoj sezoni postavio konačan rezultat. Tako je dvadesettrogodišnji veznjak doneo veliku radost saigračima i stručnom štabu. Utakmica je završena pobedom Metalca rezultatom 1:2.

TSC je ostao na šestom mestu i narednu utakmicu će igrati sa Radnikom u Surdulici. Metalac je „skočio“ na 12. mesto, a u narednom kolu će imati težak posao protiv Čukaričkog.

Rezultati 17. kola Superlige:

Petak

TSC – Metalac 1:2 (1:1)

(Stanojev 23; Đurić 21, 91)

0
0

1 Komentara

  1. Vrlo je glupo i gotovo nepristojno od strane sponzora kluba ultimatno zahtevati da klub nosi njegovo ime. Neka se ta fabrika dozove pameti i shvati da ona ne igra fudbal, nego doticni fudbalski klub. Zamislite da se Inter Milano zove Pirelli itd. Postoje dobro poznati nacini da se prikaze ime sponzora,da se njegov logo stavi na prednjoj ili zadnjoj strani dresa ili na nekom drugom mestu. Stvarno, dokle cemo robovati komunistickim nazivima poput Proletera,Metalaca, Radnika i Radnickih?To treba hitno menjati ako treba i dekretom! Da, neko ce postaviti pitanje Partizana, Zvezde… E,pa dragi moji, ta dva velikana imaju blistavu istoriju sa tim nazivima, trofejnu istoriju i u zemlji i u svetu,oni moraju biti izuzetak. Ostalo sve treba prilagoditi vremenu i prostoru,geografiji i sportskom prikazu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter