0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

MELOUN KRENUO NA SUDIJE, JOKIĆ GA JEDVA SPREČIO: Nikada nije bio ovako ljut, publika ga ispratila aplauzom! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.21 u 08:42

Morao je da napusti dvoranu.

I pored blistave partije Nikole Jokića, Denver Nagetsi su poraženi od Filadelfije rezutlatom 89:103. Srpski centar je prvo poluvreme završio sa čak 27 poena, Nagetsi su do tada bili u igri, ali je usledio veliki pad u trećoj deonici. Jokić je meč na kraju sa završio sa 30 poena, 10 skokova i 7 asistencija, a doživeo je i lakšu povredu zgloba.

Ovu utakmicu obeležilo je i isključenje trenera Denvera Majka Melouna. On je nakon nekoliko sudijskih odluka potpuno pobesneo, želeo je da se obračuna sa arbitrima, ali su ga u tome srećom sprečili Nikola Jokić i ostali članovi stručnog štaba. Čak i dok je izlazio sa parketa, Meloun je nastavio da dobacuje sudijama, a publika ga je ispratila velikim aplauzom.

Nikola Jokić je poslednjih nekoliko minuta susreta propustio zbog pomenutog problema sa zglobom, a prema navodima američkih medija postoji mogućnost da će propustiti naredni meč sa Čikagom. Sa druge strane, blistavu partiju sinoć, imao je Nemanja Bjelica u pobedi Voriorsa nad Klivlendom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter