0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO VUKASOVIĆ ZA HOTSPORT: Imamo kvalitet za plej-of i na nama je da to i dokažemo!

Objavljeno: 19.11.21 u 09:29

Prvenstvo se nastavlja.

Fudbaleri Proletera će u prvom meču nakon reprezentativne pauze odmeriti snage sa Voždovcem u subotu 20. novembra. U pitanju je duel 17. kola Superlige Srbije, a pred taj meč, za HotSport je govorio fudbaler Proletera Marko Vukasović.

 Stigao si u Proleter nakon starta sezone, kada je većina tima već prošla pripreme.. Kako si se uklopio?

MV: Nije mi bilo tesko da se uklopim sto se tice fizice pripreme jer sam prosao cele pripreme sa ekipom u Madjarskoj.. a sto se tice uklapanja u mentalitet i stila igre Proletera to svakao poznajem jer sam ponikao na “Bombonjeri” i znam sta znaci igrati za Proleter.

FOTO: STARSPORT

 Nisi bio deo tima koji je na startu sezone doživeo poraz na „krovu“, ali sigurno si upoznat sa tom utakmicom. Da li je ekipa spremna za „osvetu“?

MV: U svakom slucaju zelimo da prekinemo seriju utakmica bez pobede.. igrali smo i nedavno prijateljsku utakmicu sa Vozdovcem tako da svakako ih spremno docekujemo.

 Od momenta dolaska si redovan u startnoj postavi.. Kakav je osećaj ponovo nositi dres Proletera?

MV: Sjajan je osecaj opet biti clan Proletera, kao i pre 10 godina tako i danas. Nije se mnogo toga promenilo u strukturi i srži tima. Recimo pre 10 godina Sekula Rasiovan mi je bio saigrac, sada mi je trener. Tako da Proleter je uvek imao svoje karakteristicno i specificno znacenje u mom fudbalskom zivotu.

FK Proleter ekipa Tim ilustracija illustration
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Proleter
Beograd, 07.11.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

 Može li ova ekipa do plej-ofa ove sezone i šta će biti ključ uspeha?

MV: Imamo kvalitet za plej-of i sada je samo na nama da to i dokazemo. Imamo jako kvalitetnu ekipu i sto je najvaznije od svega svi verujemo da mozemo da se domognemo krajnjeg cilja a to je svakao plej-of.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter