0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Euroleague season 2017-2018 Crvena Zvezda v Unicaja Malaga Nebojsa Covic Beograd, 02.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ČOVIĆ PROZVAO NOVINARE ZBOG DERBIJA, ALI SE OGRADIO: Ovaj tempo nije normalan, imamo 12 utakmica u 30 dana! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.21 u 10:18

„Nije ni Zvezda mali klub.“

Košarkaši Crvene zvezde, iz Španije se vraćaju sa dva poraza. Dejan Radonjić na mečevima protiv Baskonije i Reala nije mogao da računa na Mitrovića i Voltersa u prvom, a uz njih i na Kalinića u drugom meču. Nakon duplog kola u Evroligi, predsednik crveno-belih Nebojša Čović je istakao da su novinari malo zaboravili na trijumf Zvezde u derbiju, najviše zbog meča PortugalSrbija.

– Nekako su ga skrajnuli u drugu strajnu, ali mislim da je slučajno, rekao je Čović.

Potom je pričao i o porazima koje je Zvezda doživela u Španiji, rekavši da su bili istrošeni nakon derbija. Takođe, dodao je i da crveno-beli nastavljaju sa neverovatnim tempom i da će imati čak 12 utakmica u 30 dana.

Nije ni Zvezda mali klub, to što su oni Real, mi nemamo nikakav kompleks, ali treba biti realan, mi smo od početka sezone imali problema sa 9 igrača. Sada u toku sledeće nedelje će i Vajt da se vrati da počne da radi sa ekipom. Za Baskoniju smo bili bez Mitrovića i Voltersa, a povredio se i Kalinić. Igrači su i energetski bili istrošeni posle derbija, gde smo bez ikakvih problema uspeli da napravimo pobedu, ali ne protiv neiskusnog tima, kako se potenciralo, oni su veoma jak tim, neki od tih igrača su igrali fajnal Evrolige for prošle sezone, istakao je Čović i dodao:

Crvena Zvezda – Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Noćas su se igrači vratili, sad nas čeka Podgorica i Studentski centar, taj tempo nije normalan, za 30 dana, 12 utakmica, a onda vidim naslove „Zvezda se vraća sa -31 iz Španije“. Nažalost među vašim kolegama Zvezda ima sve više trenera, zaključio je predsednik Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter