0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai Aleksandar Dragovic Superliga Srbije, Vojvodina - Crvena Zvezda 7.11.2021. Novi Sad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA ZA MANJE OD DVA SATA IGRA MEČ U KUPU SRBIJE, RIVAL JE INĐIJA: Evo gde možete gledati prenos, reprezentativna pauza je gotova!

Objavljeno: 18.11.21 u 11:25

U pitanju je odložena utakmica.

Fudbaleri Crvene zvezde će danas od 13 časova odigrati utakmicu protiv Inđije u šesnaestini finala Kupa Srbije. Biće to prvi meč za crveno-bele nakon novembarske reprezentativne pauze, a prenos ovog susreta obezbeđen je na Arena Premium 1 kanalu.

Izabranici Dejana Stankovića ove godine brane trofej u Kupu, koji je prošle sezone osvojen nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca u finalu protiv Partizana. Nakon ovog susreta, Crvena zvezda će već za 3 dana nastaviti takmičenje u Superligi Srbije.

Superliga Srbije, Vojvodina – Crvena Zvezda 7.11.2021. Novi Sad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Rival će im biti ekipa Mladosti iz Lučana, dok će sledeći meč u Evropi biti na programu 25. novembra, kada u Beograd stiže bugarski Ludogorec. Zvezda je trenutna drugo u domaćem prvenstvu, ima 6 bodova zaostatka za vodećim Partizanom, ali i jednu utakmicu manje. Što se tiče Lige Evrope, crveno-beli će imati sve u svojim rukama, jer će ako savladalu pomenuti Ludogorec i Bragu, kao prvi ići u narednu fazu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter