0
ATP

BELGRADE, SERBIA - JUNE 11: Novak Djokovic (R) welcomes Alexander Zverev (L) upon his arrival at the Nikola Tesla airport in Belgrade, Serbia, 11 June 2020. Adria Tour tennis tournament is going to be played from 12 June to 05 July. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZVEREV ‘RAZBIO’ HURKAČA: Nemac je zakazao polufinalni susret sa Novakom!

Objavljeno: 18.11.21 u 16:19

Ljubitelje tenisa očekuje pravi spektakl u Torinu!

Nemački teniser, Aleksandar Zverev, plasirao se u polufinale završnog ATP mastersa u Torinu.

Zverev je za samo jedan sat i četiri minuta igre sa terena ‘počistio’ Huberta Hurkača. Poljski teniser nije imao rešenje za neverovatnu ofanzivu i odlilno raspoloženje Saše Zvereva.  Meč u Italiji je završen sa 2:0 (6:2

Nemački as je ubacio čak 77 odsto prvih servisa, uz fenomenalnih 86 odsto osvojenih poena nakon pogođenog prvog početnog udarca. Odnos snaga u direktnim poenima je bio prilično izjednačen, ali je stranu Zvereva prevagnuo izuzetno veliki broj neiznuđenih grešaka Huberta Hurkača.

Poljak u toku celog meča nije uspeo da izbori ni brejk-loptu, što dovoljno govori o kvalitetu Sašinog servisa tokom današnjeg okršaja.

Zverev je pobedom obezbedio drugo mesto u Crvenoj grupi. ‘Treći reket sveta’ će u borbi za veliko finale odmeriti snage sa Novakom Đokovićem, koji je bez problema obezbedio vodeću poziciju u Zelenoj grupi.

Đoković i Zverev su se ove sezone sastali u četiri navrata. Najbolji teniser sveta je slavio tri puta, a Zverev je jedini trijumf zabeležio u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju. 

Drugi polufinalni par još uvek nije poznat u potpunosti. Prvoplasirani u Crvenoj grupi, Danil Medvedev, čeka boljeg iz duela Rubljov – Rud koji je na programu u petak, od 14 časova.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter