0
Evrokup

Head coach Zeljko Obradovic and Dallas Moore EuroCup-Partizan v Lietkabelis Beograd, 17.11.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŽELJKO OBRADOVIĆ PROGOVORIO O POTENCIJALNIM POJAČANJIMA: Pomenuo je i budžete – njegovi igrači razumeju košarku!

Objavljeno: 18.11.21 u 09:51

Zabeležili su novi trijumf.

Košarkaši Partizana su u 5. kolu Evrokupa savladali Lijetkabelis rezultatom 84:77. Imali su crno-beli i dvocifrenu prednost, delovalo je da mogu i na ozbiljniju razliku, ali je na kraju bilo neizvesnije nego što se očekivalo. Nakon utakmice, trener Partizana Željko Obradović je još jednom pričao o potencijalnim pojačanjima za nastavak sezone, a poseban akcenat bio je na poziciji centra.

Da bi odustali morali smo da imamo plan. To je bila tema koja je više bila pristuna van mene, meni su navijači prilazili i isto sam im rekao. Da imam peticu koja može da promeni doveo bih ga, umesto da dođe neko i da uzima minute Balši Koprivici. To nema nikakvog smisla, ja verujem u tog dečka i videćemo dokle će da dogura kao igrač, ali ja verujem u njega, počeo je Obradović i dodao:

Head coach Zeljko Obradovic Nemanja Dangubic Aleksa Avramovic Zach LeDay Balsa Koprivica
EuroCup-Partizan v Lietkabelis
Beograd, 17.11.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Što se tiče tržišta da potpisujem samo da bih potpisivao ja to nikad nisam uradio, samo treba da svi shvatimo gde živimo i gde radimo, ta priča o budžetima je… Bože me sačuvaj. Imam igrače u timu koji razumeju košarku i kada neko dođe treba da pomogne, a en da dovedem nekog i da kažu ovaj poludeo o čemu se radi ako budemo mislili da na tržištu ima bilo koga, ne mora centar, nego bilo koja pozciija. Sezona je dugačka, zaključio je najtrofejniji evropski trener.

Rade Zagorac od sinoć više nije kapiten Partizana a ta uloga pripala je Nemanji Dangubiću. Trener crno-belih je istakao da je to isključivo njegova odluka, kao i to što su Kuruc, Miletić, Trifunović i pomenuti Zagorac propustili ovaj susret.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter