0
Fudbal

Dragan Stojkovic Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

PIKSIJU NOVAC NIJE NIKAKAV MOTIV: Kada utišate 62.000 navijača – za to se živi! Sve bih prodao da idemo u Katar!

Objavljeno: 18.11.21 u 11:51

Izneo je svoje utiske.

Jedan od glavnih odgovornih za veliki uspeh fudbalske reprezentacije Srbije je selektor Dragan Stojković Piksi. Vratio je veru čitavoj naciji, sjajno je posložio kockice i tako nadigrao veliki Portugal na La Lužu. Nakon možda i najvećeg trijumfa u njegovoj trenerskoj karijeri, Stojković je svoje utiske izneo na televiziji K1.

Ja imam potpuno jasne ideje i ne treba mi mnogo vremena. Za mene u fudbalu nema tajni. Sa igračima imam odličan odnos i komunikaciju, imamo dobar tim sa pobedničkim mentalitetom i znamo da možemo da dobijemo koga god hoćemo. Mi možemo svakog da pobedimo, počeo je Piksi i dodao:

Players of Serbia team celebrate victory against Portugal Dusan Tadic Uros Racic Milos Veljkovic Nemanja Gudelj Nikola Milenkovic Marko grujic Head coach Dragan Stojkovic Dusan Vlahovic Dusan Tadic Aleksandar Mitrovic Mihailo Ristic Sasa Lukic goalkeeper Marko Dmitrovic Stefan Mitrovic Uros Spajic Ljubinko Drulovic Sergej Milinkovic-Savic Andrija Zivkovic Luka Jovic
Portugalija v Srbija – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Lisabon, 14.11.2021.
foto: Starsport.rs ©

Na meni je da ih samo poguram ka cilju. Ne može vojska da ima lošeg generala. On mora da bude strateg.

Potom je selektor istakao da novac za njega nije nikakav motiv, kao i da bi sve prodao za odlazak u Katar. Zaključio je i da se za utišavanje La Luža na kome je bilo oko 62.000 navijača živi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Kada utišate „La Luž“ sa 62.000 navijača – za to se živi! Ja bih sve prodao da odem u Katar, meni nikakav novac ne treba. Taj milion od države, to znači da nas država podržava, to je samo dodatni vetar u leđa. Igrači nisu znali da će predsednik doći da ih isprati, samo sam ja znao jer smo se tog dana čuli i dogovorili, ali za taj milion nisam. To su za mene trivije, a vidim da se mnogi time bave. Igrači nisu mogli da veruju da ih je posetio predsednik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter