1
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

‘KAKAV PIKSI? JEL SMO U ŠKOLU IŠLI ZAJEDNO?’: Voditeljka pitala selektora zašto ga zovu ‘Mister’, a odgovor je odmah izmamio osmeh na njenom licu (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.21 u 16:48

Stojković je pričao o velikom uspehu naše reprezentacije. 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, gostovao je ovog jutra u emisiji ‘Uranak‘ na TV K1. Istaknuti stručnjak je govorio o pobedi protiv Portugala i plasmanu naše selekcije na Svetsko prvenstvo u Kataru.

-Ja imam potpuno jasne ideje i ne treba mi mnogo vremena. Za mene u fudbalu nema tajni. Sa igračima imam odličan odnos i komunikaciju, imamo dobar tim sa pobedničkim mentalitetom i znamo da možemo da dobijemo koga god hoćemo. Mi možemo svakog da pobedimo – jasno je poručio Stojković.

-Ništa ja specijalno nisam uradio. Na terenu ste videli šta sve mogu i šta su uradili igrači.Video sam u njima odavno potencijal i postali su jedna zdrava družina, a atmosfera u timu je takva da trener može samo da je poželi. Vrlo je sve jednostavno, slušali su i uradili sve što sam od njih tražio. Moraju da mi veruju jer ja njih ne lažem. Ja verujem u svoje instinkte i u ono što radim – rekao je legendarni Piksi.

Stojković je poručio da od igrača zahteva da donese pametne odluke.

– Moramo da budemo pametniji od protivnika i ne treba da nas zanima kako se taj protivnik zove. Nikada nisam prihvatao to što su neki govorili da ne znamo da igramo fudbal. Moramo uvek da igramo za gol više, a i ako izgubimo – da nas aplauzom isprate sa terena. Moj cilj je da reprezentacija ima ličnu kartu. Da kada dođete na stadion znate da ćete gledati lep, dinamičan, fudbal u kom se rizikuje. A ne da kažete da ste izgubili dva sata na stadionu.

Voditeljka emisije ‘Uranak‘, Jovana Joksimović, pitala je selektora zašto ga svi zovu ‘Mister‘.

– To je internacionalni naziv, tako je zgodno. Mister ili ‘coach’. Ne mislim ništa posebno o tome. Pa neće valjda Piksi da me zovu? Kakav Piksi, pa nismo mi drugari….Jel smo zajedno išli u školu? To ne bi bilo u redu – istakao je Stojković, a voditeljka nije mogla da sakrije osmeh sa lica.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter