0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOLEADA U PAZARU ZAVRŠENA BEZ POBEDNIKA: Fenomenalni golovi Stevanovića i Mladenovića su obeležili utakmicu! (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.21 u 17:25

Odigrana je zaostala utakmica 2. kola Superlige!

Fudbaleri Novog Pazara su ugsotili ekipu Čukaričkog, u okviru zaostale utakmice 2. runde najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

Duel na Gradskom stadionu završen je bez pobednika, rezultatom 2:2. Zanimljivo je da su sva četiri pogotka postignuta iz prekida. Oba tima su realizovala po jedan slobodan udarac i jedanaesterac.

Posed lopte je bio na strani favorizovanih gostiju iz prestonice Srbije. Brđani su kontrolisali igru i strpljivo su gradili svaku akciju. Čukarički je uputio 10 udaraca ka golu Nikole Vujanca, dok su domaći u devet navrata pokušali da ugroze gol mladog Đorđa Petrovića.

Igrao se 30. minut kada je sudija Milanović pokazao na belu tačku. Domaći su iznudili jedanaesterac, a odgovornost je preuzeo Almir Aganspahić. Najbolji strelac domaće ekipe je postigao sedmi pogodak ove sezone.

Izabranici Saše Ilića su odmah krenuli u ofanzivu. Nije se dugo čekalo na promenu rezultata. Nakon prekršaja koji su napravili domaći u 36. minutu, usledio je slobodan udarac sa oko 20 metara udaljenosti. Loptu je namestio desni bek Brđana, Miladin Stevanović. Defanzivac je na fenomenalan način šutirao i zatresao je mrežu Pazaraca.

To nije bio kraj uzbuđenjima u prvom delu igre. U drugom minutu sudijske nadokande, slična situacija viđena je pred golom Brđana. Slobodan udarac za domaće realizovao je Mladenović. Nemanja je imao spreman odgovor na pogodak Miladina Stevanovića.

Jasno je bilo da će Čukarički krenuti u napad po završetku pauze. Ekipa iznije želela da se vraća kući bez bodova.

Konačan rezultat je postavljen u samom finišu meča. Čukarički je iznudio kazneni udarac, a pri izvođenju je bio siguran Asmir Kajević. Iskusni vezista Brđana je postigao 4. ovosezonski pogodak u elitnom rangu takmičenja.

Nakon 16 odigranih rundi, Čukarički je trećeplasirani tim na tabeli sa 27 osvojenih bodova. Novi Pazar se nalazi na samom začelju tabele, a ekipa Dragana Radojičića je osvojila samo 11 bodova u dosadašnjem delu takmičenja.

Već u ponedeljak nas očekuje novi duel dve ekipe. Susret u okviru 17. kola Superlige je zakazan za 15 časova na Banovom brdu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter