(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)
in ,

VELIKO PRIZNANJE ZA MIHAJLOVIĆA: Treneru Bolonje ukazana neviđena čast, dobio ključeve grada! (FOTO)

Srpski trener cenjen je u Bolonji!

Tome u prilog govori i činjenica da je Siniša Mihajlović danas postao počasni stanovnik grada u kome radi kao fudbalski trener. Ključeve grada Srbinu je uručio novi gradonačelnik Mateo Lepore, a Mihajlović se tom prilikom zahvalio svima koji su bili uz njega kada mu je bilo najteže u životu.

Legendarni fudbaler je u ovom gradu proveo najteže trenutke, gde je pobedio tešku bolest.

– Sudbina je htela da se razbolim u Bolonji, gde se nalazi jedan od najpoznatijih svetskih centara za lečenje obolelih od raka. Svima kažem – nemojte da se stidite teških trenutaka. I oni su deo naših života, treba da naučimo da živimo sa svojim problemima, a ne uz njihovo odsustvo, poručio je Mihajlović, koji obavlja drugi mandat na klupi Bolonje.

loading...

Podsetimo, njegov prvi mandat u ovom klubu je trajao 22 utakmice, od novembra 2008. do aprila 2009. godine, a na stadion ‘Renato dal’Ara’ se vratio u januaru 2019. godine i ekipu u drugom mandatu vodio na 99 utakmica u svim takmičenjima. Bivši selektor Srbije je ugovorom za klub vezan do kraja juna 2023. godine.

Bolonja se trenutno nalazi na devetom mestu Serije A sa 18 bodova, samo jednim manje od Rome, koja se nalazi na granici mesta koja vode u evropska takmičenja.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

EVROLIGA: Barselona ostaje na čelu, Mirotić blistao za novu pobedu!

BIO JE UBEĐEN DA ĆE NAS POBEDITI, A SADA JE PROMENIO PRIČU: Selektor Portugala uveren u plasman na Mundijal – meč protiv Srbije jedan od najgorih ikada!