0
Fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

SUPRUGA ERIKA ABIDALA NAMESTILA BATINE FUDBALERSKI PSŽ-A: Španci otkrivaju filmsku priču, jedan telefonski razgovor rešio slučaj!

Objavljeno: 17.11.21 u 12:16

Ovo je prava istina.

Supruga proslavljenog francuskog fudbalera Erika Abidala Hajet Abidal, prema navodima španskih medija, namestila je batine fudbalerski PSŽ-a Kejri Hamruji. Da priča bude još luđa, sve to, natovarila je na leđa njenoj saigračici Aminati Dijalo.

Dijalo se bez ikakve krivice našla u centru ovog slučaja, ali je istina potpuno drugačija. Kako isti mediji navode, Kejra je prebijena metalnom štanglom ispred restorana u režiji ljubomorne supruge Erika Abidala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hayet Kebir Abidal (@hayetabidal)

Hajet Abidal je otkrila da je suprgu vara sa pomenutom fudbalerkom PSŽ-a, a svedok svemu ovome bila je upravo Dijalo. Ona je bila u vozilu koje su napadači presreli, a potom i izvukli njenu saigračicu. Dijalo je naravno ostala nepovređena, jer nije bila meta ovog napada, dok je Hamruji brutalno pretučena. Sve to, ulilo je sumnju da je upravo ona organizator.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kheira Hamraoui (@kheirahamraoui)

Ipak, telefonski razgovor Hamruji i Erika Abidala otkrio je sve. Njih dvoje su pričali na dan prebijanja, a taj razgovor čulo je i nekoliko igračica u svlačionici PSŽ-a. Iako za sada nema zvaničnih potvrda od policije, kada se prikupe svi dokazi, nema sumnje da će Hajet dobiti kaznu kakvu zaslužuje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter