1
Fudbal

Fudbal FK Crvena Zvezda 27 godina od osvajanja titule Kupa Sampiona Bari 1991 Dragan Dzajic (L) and Dusan Savic Beograd, 29.05.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OVAKO JE DULE SAVIĆ REAGOVAO NA MITROVIĆEV GOL: Imaju običaj da nas oštete, čekao sam minut, dva!

Objavljeno: 17.11.21 u 11:26

Piksi je stigao u pravi čas.

Fudbaleri Srbije su iznenadili čitav svet pobedom nad Portugalom u Lisabonu i direktnim plasmanom na Mundijal. U jutarnjem programu TV Prva, gostovao je legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Dule Savić, koji je otkrio svoju reakciju na pobedonosni gol Aleksandra Mitrovića.

Prvo sam se strašno radovao kad smo izjednačili, a kada smo postigli pobedonosni gol nisam reagovao minut, dva jer sam se plašio da Ronaldo ne skoči na sudiju pa da traži VAR, kao što imaju običaj da nas oštete. Sve dok nisu sa centra krenuli, onda sam skočio i znao sam da je pobeda naša, počeo je Savić.

Dusan Dule Savic Crvena Zvezda – Vozdovac SL Dodela pehara, titula, proslava super liga Srbije 19.5.1018. Maj 19. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Ipak, jedna stvar koja svima upada u oči je dosta slaba poseta na reprezenativnim utakmicama u Beogradu. Savić ističe da su nekada stadioni bili puni i da je narod voleo državni tim.

Imamo navijače Zvezde i Partizana, a ne državnog tima. U onoj državi, kad bi reprezentacija Jugoslavije igrala, stadioni su bili puni. Tada su svi navijali. Voleo je narod državni tim. Navijači su išli zajedno da podrže državni tim. To u poslednjih dvadesetak godina kod nas nije slučaj.

Potom se osvrnuo i na dolazak Dragana Stojkovića Piksija, zaključivši da je u pravom trenutku preuzeo nacionalni tim.

Bilo bi pogrešno da su ga doveli pre pet, šest godina. Sada ima trenersko iskustvo, harizmu, ime, sada može da stane pred svakog igrača i tim i da kaže danas igra taj i taj tim. Imate tri centarfora, ne zna se ko je bolji. A ne mogu sva trojica da počnu. Treba stati pred jednog ili dvojicu i reći ti si na klupi, možda i nećeš ući, zaključio je Dušan Savić.

0
0

1 Komentara

  1. Koji ološ vlada stadionima. Ne bih ušao tamo da mi plate 1.000 eu za svaku utakmicu. A nekada sam išao svaki drugi vikend.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter