2
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska head coach Dragan Stojkovic Piksi Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ŠOKANTNA AKCIJA POLICIJE: Hteli da uhapse Piksija, šifra je bila ‘Japanac’ – poznati detalji!

Objavljeno: 17.11.21 u 21:54

Poznati su svi detalji.

Selektor fudbalske reprezetnacije Srbije Dragan Stojković Piksi mogao je da bude uhapšen 2011. godine, jer u periodu od 2005. i 2006. godine kada je vodio Crvenu zvezdu nije dopustio da se umesto dela koji pripada stadionu i zemljištu tog kluba, sagrade komercijalni objekti i stanovi, piše ‘Kurir’.

Da je bilo pritisaka na Ministarstvo unutrašnjih poslova da se legendarni fudbaler uhapsi, za ‘Srpski telegraf’ potvrdio je Ivica Dačić, u to vreme ministar policije.

– Tokom perioda dok sam obavljao funkciju ministra policije bilo je pritisaka da se uhapsi Dragan Stojković. Bio sam protiv toga i protiv takvih pritisaka na policiju, rekao je Dačić.

O progonu selektora Srbije, govorio je i novinar Milomir Marić.

– Cela zemlja sad slavi Piksija, a mi znamo da je posle hapšenja Džajića sledeći za hapšenje bio Piksi, nije u redu da sada ponavljamo šta je bilo. On godinama nije smeo da dođe u zemlju, pretilo mu je hapšenje. Iza toga stoje tajkuni kojima se zamerio, kojima nije dao da sruše Zvezdin stadion, da tamo gde je pomoćni teren, gde treniraju igrači, naprave solitere, tržne centre… Uhapsili su Džajića u direktnom prenosu, tako su hteli da uhapse i Piksija, rekao je Marić.

 

 

0
0

2 Komentara

    • a znaci ako je ciganin ne sme da ga drzava hapsi??pa lopovi i dzaja i pixi…ovaj s enakrao na ugovorima a ovaj drugi ugovor sa tojotom…kao zvezda sponzor a daje 2milke godisnje tojoti…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter